girl, grunge, and blue image bw, sea, and gif image mountains, road, and travel image 2016, new year, and gif image

Recenze: Hvězdy nám nepřály

12. august 2014 at 6:02 | Mariiis_N |  Doporučuji
Četli jste tuhle knížku? Pokud ano napiště mi jaký dojem na váš tahle knížka udělala a jestli ve vás něco zanechala. A pokud jste si ještě nečetli, tak pokračujte ve čtení tohohle článku a třeba vás moje recenze zaujme a půjdete rovnou do nejbližšího knihkupectví.
Pokud jste o této knížku už někdy slyšeli (a já si myslím, že slyšeli), ta určitě víte, že hlavní hrdinka je 16-ti letá holka, která trpí rakovinou a zamiluje se do kluka, který tou rakovinou již prošel. Knížku jsem si objednala, protože mě strašně zajimalo, jestli bude opravdu tak skvělá, jak jsem ve všech recenzích četla. A taky byla. Stránky v knížce ubíhají tak neskutečně rychle, že jsem cca 238 stránek přečetla za necelé 3 dny. Ještě žádná knížka mě tak nezaujala, jako právě Hvězdy nám nepřály. Když jsem se dostala do takové zlomové části knížky, cítila jsem, jak se mi po obličeji kutálejí slzy. Ještě u žádné knížky jsem nebrečela, až u této. Celá knížka je napsaná s takovým vtipem, že vás to určitě bude bavit. Nechybí tam ani trocha sarkasmu. Taky proto na začátku knihy uvidíte titul ,,Nejvtipnější smutný príběh". Můžu říct, že jsem to přečetla tzv. jedním dechem. Nedivím se, že je označená jako bestseller, rozhodně si tento tituk zaslouží, teda alespoň podle mě. Určtitě ji nečtu naposledy, tohle je knížka, ke které se ještě hodně často budu s oblibou vracet. Je ale taky možné, že se vám tahle knížka líbí nebude, možné je úplně všechno.

,,A já se zamilovala, jako když člověk usíná: pomalu a pak najednou docela."
,,Bez bolesti by člověk nepoznal radost."
,,I za pár měsíců se dá prožít malá věčnost a některá nekonečna jsou větši než jiná."
,,Byla by pro mě čest nechat si od tebe zlomit srdce."
,,Svět není továrna na splněná přání."

Book | via Tumblr
 zdroj: wehertit
 

Be the first one to judge this article.

Comments

1 Lucie Lucie | Web | 12. august 2014 at 6:17 | React

Ač jsem už dospělá taky jsme jí četla a velmi rychle přečetla.

2 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | Email | Web | 12. august 2014 at 8:05 | React

Já už si ji chci také přečíst :-D

3 Denisa Denisa | Web | 12. august 2014 at 11:00 | React

Já už mám v plánu plno knížek co si chci koupit a tahle je hned první na seznamu!!!I film mě láká, ale knížka víc

4 Ta "neviditelná" :) Ta "neviditelná" :) | Web | 12. august 2014 at 11:02 | React

knížku jsem četla skoro 2 dny! a prostě mě hodně nadchla! nejlepší knížka, kterou jsem kdy četla! :) prostě úpně boží :33 a teprve ty citáty..to je něco panečku. Fakt moc krásná..dojala mě:/ :) taky jsem to přečtla jedním dechem :O jako kdybych polykala sousta , několik za sebou. Prostě mi vyrazila dech! :O :)

5 Dark Sayu Dark Sayu | Web | 12. august 2014 at 11:49 | React

nečetla jsem, jen jsem viděla film, který byl sice dobrý ale nějak mě nezaujal, věřím ale že knížka je určitě daleko lepší:)

6 Nicey Nicey | 12. august 2014 at 13:07 | React

Přesně takovou recenzi jsem potčebovala! :D :3
Včera jsem si knížku objednala a snad dorazí co nejrychleji, protože se moc těším! :) :3

7 Sodomagor. Sodomagor. | Web | 12. august 2014 at 15:41 | React

Já jsem ji ještě nečetla, četla jsem milion recenzí na ni, ale zatím jsem se k tomu nedostala. Ale moc ji chci přečíst! :)

8 Kačka (osobnivesmir.blog.cz) Kačka (osobnivesmir.blog.cz) | Web | 12. august 2014 at 16:07 | React

Také jsem tu knihu četla a uchvátila mě. :)

9 ♕ P3ťulk5.blog.cz ♕ P3ťulk5.blog.cz | Email | Web | 12. august 2014 at 16:15 | React

Snad se k tomu někdy dostanu, tedka musím konečně číst povinnou četbu a k tomu ještě jednu užasnou knížku co mam rozečtenou a jeste další díl mejch upírůůů :D

10 agressivepopcorn agressivepopcorn | Web | 12. august 2014 at 18:53 | React

kamoška hrozne ospevuje túto knižku :) vraj je super ale mňa odrádza ten smutný tón knihy to nemám rada.. :/ a dakujem za koment pri poviedke naozaj! :)

11 Tumblrqueen | http://crystalmeadow.blog.cz/ Tumblrqueen | http://crystalmeadow.blog.cz/ | Email | Web | 12. august 2014 at 20:06 | React

Křičí to na mě ze všech stran, já už tu knížku chci taky :D

12 Luci Luci | Email | Web | 12. august 2014 at 21:06 | React

ty citáty jsou boží!!! :O já si knihu původně chtěla koupit, ale pak ten konec mě naprosto odradil... už jsem u pár knížek brečela a hodně dlouho jsem se z toho dostávala... :(

13 cincina cincina | Web | 12. august 2014 at 23:45 | React

No:D Já na tuhle knihu čtu většinou kladné recenze, ale četla jsem i nějaké záporné:) Ale uvažuju, že bych si tuhle knihu přečetla:)

14 Inny Emilly Inny Emilly | Web | 13. august 2014 at 1:43 | React

už zase na to narážím :D asi si to musím přečíst nebo tak něco

15 theworldisugly theworldisugly | Web | 13. august 2014 at 4:11 | React

Věta ,,A já se zamilovala, jako když člověk usíná: pomalu a pak najednou docela." mi z celé knihy utkvěla v paměti nejvíce. Ani nevím, proč - zkrátka je v ní tolik toho něčeho, po čem tak prahnu.

16 markeet123 markeet123 | Email | Web | 13. august 2014 at 13:44 | React

Tvoje recene se mi moc líbí, je jasná, výstižná a není zdlouhavá :-) Já jsem na tuto knížku četal všude jen samou chválu. Chvíli jsem přemýšlela nad tím, že bych si ji přečetla ale brečet se mi opravdu nechce, takže NE :D !

17 Vivi Vivi | Web | 13. august 2014 at 15:58 | React

Super nápad, aspon už nemusím hladať knižku a inšpirujem sa:)
Inak ak su na fotke tvoje ruky tak maš pekné nechty:)

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement